Papír-írószer, irodaszer és iskolaszer webáruház

World Trade System irodaszer nagykereskedés

World Trade System irodaszer nagykereskedés

Diamant hatszögletű színes ceruza készlet

12 darabos Diamant színes ceruza készlet

2015. november 22. - worldtradesystem

12 darabos Diamant színes ceruza készlet

színes ceruza készlet 12 különböző színt tartalmaz. Festett, kiváló minőségű cédrusfából készült hatszögletű színes ceruza készlet, normál vastagságban. A ceruzákban törésálló bél van. Jól fedő és ragyogó színek, köszönhetően a természetes pigmenteknek. A jó minőségű cédrusfa, kiválóan hegyezhető.

 A színes ceruza készlet a következő színeket tartalmazza: fekete, piros, sötétkék, sötétzöld, barna, sárga, világoskék, világoszöld, lila, narancssárga, világosbarna, fehér. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Diamant 1206 Színes ceruza készlet12 darabos, hatszögletű színes ceruza készlet Diamant

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerek.blog.hu/api/trackback/id/tr468098436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása