Papír-írószer, irodaszer és iskolaszer webáruház

World Trade System irodaszer nagykereskedés

World Trade System irodaszer nagykereskedés

Csomagzáró gép

2016. február 12. - worldtradesystem

Csomagzáró gép - Ragasztószalag adagoló gép - Kézi ragasztó szalag húzó készülék

A csomagzáró gép használata gyerekjáték. Csomagok, biztonságos, tökéletes, kényelmes leragasztásához alkalmas csomagzáró gép. A csomagzáró gép befűzése egyszerű: vezesd át a ragasztószalagot a simító henger és a rugós fém leszorító között, úgy, hogy a ragasztó szalag ragasztós fele látsszon.

A csomagzáró gép 25 - 48 mm ragasztó szalag szélességig- és 66 - 100 méter hosszú ragasztószalagokhoz használható, 130 mm átmérőig. A kézi csomagzáró gép fokozat mentesen állítható fékrendszerrel és fogazott szalagvágó acélpengével rendelkezik. A ragasztó szalag elvágásához, döntsd előre a csomagzáró gépet addig amíg a műanyag leszorító eléri a ragasztó szalag felületét, majd egy határozott mozdulattal vágd el a ragasztó szalagot. A beépített féknek köszönhetően a szalag mindig feszes marad. Strapabíró kivitel a fém felépítésnek köszönhető. Kézreálló, ergonómikus fogantyú. A kézi csomagzáró gép nagyipari felhasználásra nem alkalmas. Kék és piros színben kapható. Csak egy mozdulat és a doboz le van zárva.

Kedvező ár
Fém vázas strapabíró kivitel
Kézhez álló, ergonomikus markolat
Fogazott acélpenge a könnyű vágáshoz
Fokozat mentesen állítható fék

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerek.blog.hu/api/trackback/id/tr548384484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása